Welkom op onze website

 

 Interesse in onze school?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en inschrijvingen.

Eetfestijn GEWIJZIGD! 

Op 12 en 13 november organiseren we naar jaarlijkse gewoonte ons eetfestijn. Dit jaar kan het eetfestijn weer naar gewoonte doorgaan in de Willem Tell en kan je ter plaatse komen eten.

We bieden jullie dit jaar ook de mogelijkheid tot afhaal aan. Bestellingen kan je plaatsen via volgende link:    Hoogstraat 6 - EetfestijnTakeAway

 

Technopolis - kleuters

Op 17 december gingen we met onze kleuters (1K - 2K - 3K) naar een voorstelling "spelen met lucht" van technopolis in het Baljuwhuis. Charlie vertelt over hoe hij elk diertje in nood kan helpen en gebruikt hiervoor 'lucht'. Wisten jullie dat frietjes konden vliegen, dat hij tandpasta heeft gemaakt voor Ollie de olifant en ook vlindertje fladder die niet kon vliegen, heeft Charlie terug doen vliegen. We hebben ook samen moeten dansen en zingen want Gilles de giraf was verdwenen. Ballonnen opblazen, limonade maken, ... dit hoort bij een verjaardagsfeestje, maar kan Nellie het nijlpaard over ballonnen lopen zonder dat ze ontploffen... Wij deden de test! Als klap op de vuurpijl had draakje Spit een gedicht geschreven in het vriendenboek en wat daar uitkwam kan je wel raden "vuur"! Een geslaagde voorstelling vol verrassingen.